Шокін не відпустив Каська у відрядження

11.01.2016, 17:00

Генеральний прокурор Віктор Шокін не відпустив свого заступника Віталія Каська у відрядження до США. Про це на своїй сторінці у Facebook написала народний депутат Світлана Заліщук.

За її словами, Касько отримав запрошення увійти до складу української делегації, яка відвідає Вашингтон наприкінці січня для проведення зустрічей із низкою високопоставлених чиновників. У ході цих зустрічей однією з тем для обговорення буде міжнародне співробітництво, за яке відповідальний Касько.

«Я з'ясувала, що це вже п'ята відмова Каську, який відповідає в генпрокуратурі за посадою за міжнародне співробітництво, брати участь у відрядженнях, куди його запрошують європейські та американські колеги, намагаючись допомогти Україні з її купою питань, які залежать від співпраці багатьох міжнародних державних структур. Ще було відхилено запрошення Ради Європи та OECD - профільної антикорупційної організації», - написала Заліщук.

При цьому вона також розмістила лист на ім'я генерального прокурора від Посольства США в Україні, в якому американська сторона закликає Шокіна змінити рішення.

Читайте АСН в Google News