На Дніпропетровщині чиновники ошукали державу майже на мільйон гривень

05.01.2016, 11:58

У Дніпропетровській області чиновники завдали державі майже мільйонних збитків. Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції.

Чиновники з райдержадміністрації не провели тендер і уклали договори, щоб замінити вікна в 33 школах Новомосковського району.

«Наприкінці листопада 2015 року без проведення тендера посадовці райдержадміністрації уклали договори на заміну вікон з трьома підприємствами на загальну суму понад 3 мільйони гривень. Залежно від кількості шкіл товариства отримали на свої рахунки частину грошей, зазначених у договорах. Загальна сума виділених з бюджету коштів становить майже 1,3 мільйона гривень. Працівники Управління захисту економіки НП України в Дніпропетровській області також встановили, що ціна одного пластикового вікна становить 12,5 тисячі гривень, що вдвічі більше за їхню ринкову вартість», - сказано в повідомленні.

Таким чином місцевому бюджету було завдано збитків на суму 900 тисяч гривень. Відкрито кримінальне провадження за ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.

Читайте АСН в Google News