91-річний британець вирішив одружитися зі своєю 96-річною коханою

29.12.2015, 11:08

Літні люди з Великобританії вирішили побратися. 91-річний Білл Гриффітс зробив пропозицію руки і серця 96-річній Фло Маршаллсі. Виходячи з цього, випливає, що загальний вік молодят становить 187 років.

Закохані одружаться вже 16 січня наступного року в населеному пункті Сметвік. На урочисту весільну церемонію було запрошено близько 40 близьких і друзів пари.

Як повідомляє Daily Mirror, Білл зробив пропозицію своїй дамі в присутності 63-річного сина, коли сім'я пила чай в будинку, де вони живуть протягом останнього десятиліття. Як зауважила наречена, на коліно Гриффітс не ставав, але це все одно був дуже романтичний і зворушливий момент. Для неї це було несподівано, зізналася 96-річна британка пресі.

Маршаллсі також зауважила, що відсвяткувати весілля ніколи не пізно. Кожна людина є старою настільки, наскільки вона це відчуває. «А я не відчуваю себе старою», - каже наречена.

Треба зазначити, що і Гриффітс, і Маршаллсі вже були одружені раніше, але овдовіли - їхні дружина та чоловік померли. А познайомилися жителі Великобританії на танцях, і у них зав'язалися романтичні стосунки, адже не дарма кажуть, що коханню кожен вік підвладний.

Читайте АСН в Google News