Глава СБУ: суддів-корупціонерів старі прийоми не врятують

04.04.2015, 15:58

Суддям-корупціонерам не уникнути люстрації шляхом пошкодження документів, що підтверджують їх незаконні діяння. Про це, як передає кореспондент «Аналітичної Служби Новин» (АСН), заявив глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко, коментуючи «потоп» у приміщенні Вищої ради юстиції (ВРЮ), через що міг постраждати архів з особистими справами суддів, яких планували притягнути до відповідальності за репресії проти учасників Євромайдану.

«Очищення суддівського корпусу відбудеться. У нас не буває потопів. У нас архіви не горять щодо корупції суддів. Всі, хто повинен відповісти, будуть відповідати», - акцентував він.

Наливайченко зазначив, що схема, коли до знищення документів причетні різноманітні «аварії», відома, але не спрацює. «Це старі прийомчики корупціонерів, і це трапляється вже не вперше. «Укрзалізниця» намагалася. Коли ми кримінально переслідували попереднє керівництво, вони намагалися гарячою водою затопити свою документацію. Та це їх не врятувало. Не врятує і цих», - запевнив глава СБУ.

Читайте АСН в Google News