Порошенко привітав Папу Римського з ювілеєм

17.12.2015, 10:12

Президент України Петро Порошенко привітав Папу Римського Франциска з 80-річним ювілеєм. Про це повідомляє прес-служба глави української держави.

«Ваша святосте, від імені українського народу та від себе особисто щиро вітаю вас із вашим 80-річним ювілеєм. Бажаю міцного здоров'я, духовної наснаги та Божого благословення у виконанні покладеної на вас надзвичайно важливої ​​місії. Сподіваюся, що всемогутній Господь допомагатиме вам у всіх ваших починаннях на престолі Святого Петра. Переконаний, що ваша діяльність сприятиме подальшому утвердженню християнських цінностей, поглибленню діалогу та співпраці між церквами та народами», - сказав Президент України.

Також, користуючись нагодою, Порошенко подякував Папі Римському за прийом української делегації під час нещодавнього візиту до Ватикану.

«Ми високо цінуємо вашу увагу і підтримку мирного врегулювання конфлікту на Донбасі і ваше благословення українського народу. З нагоди наближення різдвяних свят бажаю вам, ваше святосте, і всім вірним католицької церкви миру і добробуту», - додав він.

Читайте АСН в Google News