Лубківський: Дружина Александрова служила у тій самій частині і не могла не знати, де її чоловік

21.05.2015, 13:51

У СБУ розповіли, що постійно намагаються зв'язатися з родичами затриманих російських військових і що дружина одного з них дає неправдиві відомості в інтерв'ю російським каналам. Про це на брифінгу в Києві заявив радник голови СБУ Маркіян Лубківський.

Лубківський розповів, що співробітникам СБУ вдалося зв'язатися лише з дружиною Євгена Єрофєєва. Телефони своїх близьких дали самі затримані російські спецпризначенці.

«Нам вдалося допомогти зв'язатися з родичами тільки капітану Єрофєєву. І в нього є можливість зв'язуватися з рідними і близькими час від часу і зараз. Ми впевнені, що вчорашнє інтерв'ю, яке дружина Александрова дала російському телеканалу, було постановочним. Справа в тому, що вона не може не знати, де знаходиться її чоловік, оскільки вона працює у відділі кадрів частини, де служив її чоловік. Більше того вона сказала, що з нею не зв'язувалися і не намагалися зв'язатися. Це неправда - ми з першого дня намагаємося зв'язатися. Але й сьогодні телефони мовчать», - сказав Лубківський.

У СБУ показали фото Катерини та Олександра Александрових і повідомили, що родина взяла в кредит авто. У СБУ також відзначили, що у Александрова є проблема з виплатою кредиту, тому військовий і поїхав в Україну «заробляти» на Донбас з меркантильних міркувань.

Читайте АСН в Google News