У двох членів Меджлісу ФСБ проводить обшуки

30.11.2015, 13:03

Співробітники ФСБ проводять обшуки у членів Меджлісу. Про це повідомив координатор Комітету із захисту прав кримськотатарського народу Ескендер Барієв на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, обшуки проводять у двох керівників регіональних меджлісів.

«Наразі ФСБ проводить обшук у заступника голови регіонального Меджлісу Радянського району Рустема Меннанова, у голови регіонального Меджлісу Кіровського району Екрема Абдульватова», - написав він у соцмережі.

Обшук у Абдульватова пов'язано з підривом електроопор у Херсонській області, такі дані у Facebook повідомив перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелялов.

«Сьогодні о 6 ранку з обшуком співробітники ФСБ з'явилися у будинку голови Кіровського регіонального Меджлісу Екрема Абдульватова. Сказали, що обшук пов'язано з відкритою кримінальною справою щодо підриву електроопор у Херсонській області. У результаті близько двогодинного обшуку нічого вилучено не було... щойно повідомили, що аналогічний обшук йде за фактом у в.о. голови Радянського регіонального меджлісу Рустема Меннанова», - написав Джелялов.

Нагадаємо, що електроопори на Херсонщині, які постачають електроенергію до Криму, підірвали 22 листопада.

Читайте АСН в Google News