Вовчанськ сьогодні. Фотографи зробили страшні кадри знищеного міста

22.05.2024, 07:30

Фотографи Костянтин та Влада Ліберови, які зробили ці кадри, так прокоментували те, що відбувається в місті, яке росіяни знищили вщент за кілька діб:

"На одному з фото - тіла двох жінок. Поряд з ними - дві маленькі специфічні вирви, хто розуміється, одразу розуміє, що це не випадкова міна чи артилерія. Імовірно, у 90% - це прицільні скидання з дрону. Жінки в яскравому одязі. Переплутати їх із військовими навіть із висоти - неможливо", вони зазначають, що місто заповнила смерть: "Тіла цивільних на вулиці та під завалами".

Подивіться на фотографії. Так виглядає українське місто Вовчанськ, яке вже тиждень прасує постійний член Ради безпеки ООН.

Ви бачили, щоб учора в радбезі вони вшанували хвилиною мовчання вбитих рашистами мешканців цього міста? Може чули заяву генерального секретаря ООН Антоніу Гутеріша про неприпустимість таких бомбардувань? Чи від китайського міністерства закордонних справ осуд? А може, міжнародний кримінальний суд у Гаазі видав ордер на арешт усього вищого військово-політичного керівництва РФ? Чи були демонстрації по всіх містах Європи та США з вимогою зупинити російську агресію? Страйки студентів в американських та європейських ВНЗ про необхідність припинити будь-яку економічну співпрацю з російським урядом.

А, мабуть, це інше?!

Читайте АСН в Google News