Новий удар по Харкові вночі 6 квітня

06.04.2024, 06:20

У ніч з 5 на 6 квітня Україна зазнала чергової атаки з боку російської армії вбивць, ґвалтівників та мародерів. Атака була комбінованою з дронів-камікадзе та ракет, запущених з Ту-95 з акваторії Каспійського моря, а також з кораблів із акваторії Чорного моря.

Сильно за вчорашній день та сьогоднішню ніч дісталося Харкову.

Російська армія кілька разів за добу завдавала ударів по Харкову та околицях плануючими авіабомбами та балістичними ракетами з Білгородської області.
Вночі моніторингові та новинні телеграм-канали повідомляли про два вибухи у місті.

"Харків під обстрілом - у місті чути вибухи", - написав у телеграмі мер Харкова Ігор Терехов. Пізніше харківський губернатор повідомив про одного загиблого під час обстрілу

У Шевченківському районі Харкова внаслідок удару загинув чоловік, щонайменше семеро людей отримали поранення, повідомив у телеграмі голова обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

У ніч на суботу в Харкові пролунали вибухи, були зафіксовані попадання поряд із житловою забудовою, писав раніше Синьогубов.

Як повідомляє поліція Харківської області, обстріл стався близько 00:20, серед постраждалих - дві жінки та п'ятеро чоловіків, особа загиблого чоловіка встановлюється.

"Пошкоджено багатоповерхівки, горить магазин", - сказано в заяві поліції.

Відомо про 6 загиблих та 10 поранених у Харкові після атаки дронів.

Читайте АСН в Google News