Пропаганда на болотах працює на "відмінно". У мережі показали відео"місця України "за Крокус Сіті Холл""

26.03.2024, 01:34

На відповідні публікації проросійських телеграм-каналів звернув увагу експерт BILD з аналізу відкритих даних Юліан Репке. На одному з кадрів видно снаряди з підписом "За КСГ". На іншому записі російські солдати заряджають РСЗВ "Град" ракетами, на яких написано: "За загиблих і постраждалих росіян у ТЦ "Крокус Сіті Холл"".

"Принаймні тут повністю взяла гору пропаганда Путіна про причетність України до теракту в Москві", - пише Репке.

Раніше головний редактор BILD Маріон Хорн назвала спроби влади РФ покласти відповідальність за теракт в Україну «огидною грою Путіна».

Жах, горе, співчуття — такими мають бути почуття наступного дня після теракту у Красногорську.
Але російський диктатор Володимир Путін використовує загиблих для своєї війни проти України та Заходу. Хоча ІДІЛ взяло на себе відповідальність за теракт, він намагається звалити провину за різанину в Україну.

Він робить зброю із жертв та страждань їхніх родичів, щоб застосувати ще більше насильства — в Україні та у своїй власній країні.

Путін був принижений терактом. Зрештою, як це може бути, щоб у його імперії з "силовиками" терористи з автоматами могли вбити понад 100 людей у концертному залі та безперешкодно втекти?

Він спробує відвернути увагу від цієї ганьби. За допомогою ще більших репресій та чисток у себе вдома. І ще більшим військовим насильством в Україні.

Той, хто хоче поговорити з Путіним про припинення вогню та "заморожування" [конфлікту], повинен розуміти, що з людиною, яка вчинила насильство, важко говорити про відмову від насильства.

Путін – державний терорист. Він навіть не соромиться брехати родичам жертв терору з метою своєї пропаганди

Читайте АСН в Google News