Трамп не ответил на вопрос позволит ли он захватить часть Украины путину

18.03.2024, 11:31

Під час спілкування з журналістами в інтерв'ю Fox News&nbsp ;не став безпосередньо відповідати на запитання, чи продовжить він допомагати Україні зброєю і чи дозволить путіну окупувати частину чи всю Україну, якщо її знову оберуть президентом.

Заяви Дональда Трампа відображають його позицію щодо питання України та відносин з Росією. Його ухилення від прямої відповіді на запитання свідчить про його перевагу уникати конкретних зобов'язань та відповідей на складні питання.

Трамп сказав, що висловлює сподівання, що ситуація в Україні не досягне критичної точки до того моменту, коли він знову стане президентом, і що переговори можуть призвести до компромісу. Він також визнає міць російської армії, але одночасно висловлює переконання в тому, що за його участю в президентстві вторгнення не відбулося б.

"Я дуже добре знав путіна, у нас були добрі стосунки. Він би ніколи не зважився на широкомасштабне вторгнення, якби я був президентом. Якби у нас був справжній лідер, він (путін - прим. ред.) би ніколи Пам'ятайте, він не робив цього роками, і не було ніякої реальної загрози, що він це зробить. Я говорив з путіним, я говорив: "Ти не можеш цього зробити". Якби я був президентом, всі ці люди жили би, всі ці красиві міста, старовинні тисячолітні бані, золоті бані, культуру неможливо замінити. Це жахлива ситуація", - заявив Трамп.

 

Читайте АСН в Google News