Сон у ніч з 12 на 13 вересня 2023 року: тлумачення за місячним календарем

13.09.2023, 06:03

13 вересня о 03:25 розпочнеться 28-й місячний день. Він завершиться 14 вересня о 04.43. Фаза Місяця – спадна.

У ніч із 12 на 13 вересня сни є провісником подій, які відбудуться не скоро. До їх здійснення може пройти кілька місяців. Якщо наснилося щось погане, людина має час, щоб змінити плани, переглянути свої дії і змінити долю на краще.

Якщо в ніч з вівторка на середу вам з'явиться неприємна людина, яку ви нібито не знаєте (а підсвідомість не вміє генерувати обличчя, то колись ви її вже бачили), зверніть увагу на своє здоров'я. Особливо, якщо у вас були вже з ним проблеми, а зараз усе трохи встаканилося. Можливе погіршення стану.

У ніч 28-ї місячної фази, якщо жінка помічає щось червоне (сукня, машину, будинок тощо), це може бути ознакою, що вона має таємний шанувальник або людина, яка ставиться до неї зі щирою теплотою. Якщо в даний час поруч із вами є чоловік, який відповідає подібному опису, варто звернути на нього увагу.

Якщо представник чоловічої статі бачить уві сні, як він щось творить своїми руками, це може передбачити успіх у професійній сфері. Однак, якщо він сниться бездіяльним або стикається з невдачами, швидше за все, йому доведеться зустрітися з реальними труднощами

Читайте АСН в Google News