Українські частини продовжують атакувати в районі Бахмута - прес-аташе Сил оборони України

08.06.2023, 07:15

Полковник Сергій Череватий, прес-аташе Сил оборони України на східному напрямку, заявив, що район Бахмута залишається однією з найнапруженіших ділянок фронту, і українські війська продовжують атаки на кількох дільницях. Про це повідомляє міністерство оборони України у виданні "Армія INFORM".

"Сили оборони України продовжують наступальні дії вздовж каналу Сіверський Донець - Донбас та у напрямках населених пунктів Богданівка, Ягідне, Сакко та Ванцетті, де вдалося просунутися на відстань від 250 до 1100 метрів", - заявив Черевий.

За словами Череватого, напрям атаки "від Богданівки" відноситься до Богданівки, яка зараз перебуває під контролем українських збройних сил у тилу.

Ягідне є селом, що розташоване на північно-західній околиці Бахмута. Сакко та Ванцетті - невеликий населений пункт на північ від Бахмута та Соледара на дорозі Соледар-Сіверськ.

Уздовж каналу Сіверський Донець - Донбас українські війська атакують у напрямку сіл Курдюмівка та Озарянівка, що на відстані 13-15 кілометрів на південь від Бахмута та 8-10 кілометрів на північ від північної околиці Горлівки.

Читайте АСН в Google News