Тлумачення снів у ніч з 22 травня на 23 травня 2023 року

23.05.2023, 06:03

23 травня розпочнеться четверта місячна доба.
Сни, побачені в ніч із 22 на 23 травня, можуть бути пророчими, особливо якщо вони були кольоровими. Крім того, цієї ночі часто сниться щось заплутане - нитки, волосся, канати, шнурки та ін. Такий сон скаже про те, що потрібно терміново змінювати плани – швидше за все, вони ведуть вас до великої життєвої помилки.

Якщо в ніч 4-х місячних діб вам приснилися батьки, це знак: нині якісь родові вади заважають вам у досягненні цілей. Після пробудження необхідно проаналізувати "шкідливі звички" своєї сім'ї та по можливості відмовитися від них.

Якщо жінці в ніч з 22 на 23 травня здасться щось біле і велике (від хмари до простирадла – не так важливо, що це буде, головне – світле та об'ємне) – значить, попереду на неї чекають якісь щасливі зміни. Щоб не злякати успіх, протягом наступної доби потрібно зберігати гармонію і ні з ким не конфліктувати.

Якщо жінка побачить уві сні цієї ночі брудний одяг або взуття - їй потрібно терміново зайнятися своїм здоров'ям - можливо, зараз воно готується "підірватися".

Також у ніч із понеділка на вівторок можна побачити перешкоди, які стоять на шляху до вашої мети. До подібних снів потрібно поставитися серйозно: якщо цієї ночі вам з'явилися перепони, значить, у реальності у вас є сили, щоб їх подолати.

Читайте АСН в Google News