Головне до цієї години. Починається 398-й день війни

28.03.2023, 07:00

Головне до цієї години. Починається 398-й день війни

Пізно ввечері Київська та Дніпропетровська області зазнали атаки російських дронів. Працювала система ППО, кілька апаратів було збито. У Києві повідомляється про вибухи та пожежу в одному з магазинів, даних про постраждалих немає. Попадання уламків збитого безпілотника
За останніми даними, внаслідок ранкового російського удару по Слов'янську загинули двоє та поранено 36 людей.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц підтвердив, що Україна отримала 18 танків Leopard 2. Міністр оборони України Олексій Резніков опублікував фотографію, з якої випливає, що ЗСУ також отримали перші британські танки Challenger 2.

Прокурор Тульської області попросив дати два роки за "дискредитацію армії" батькові дівчинки, яка намалювала на уроці антивоєнний малюнок. Вирок буде ухвалено сьогодні, 28 березня.

Уповноважена з прав людини на росії Тетяна Москалькова підтвердила, що українська сторона передала росії п'ятьох тяжко поранених військових. Це не обмін, а просто повернення.

За даними американської газети Wall Street Journal, росія передала Ірану свої розробки в галузі електронної розвідки та стеження в обмін на постачання дронів-камікадзе.

Читайте АСН в Google News