Сон у ніч з 1 на 2 лютого 2023 року: тлумачення за місячним календарем

02.02.2023, 06:04

12-а місячна доба. Почалися вони 1 лютого о 12:09, а завершаться 2 лютого о 12:52.

Сни, побачені в ніч 12-х місячних діб, показують, яким цінностям ви надаєте більшого значення. Так, якщо в сновидіннях цієї ночі вам насниться багатство, розкіш, дорогі речі (за умови, що ви ними не володієте в реальності), значить, ваш духовний світ нині перебуває в запустінні - настав час задуматися про самовдосконалення.

Якщо ж у ніч з 1 на 2 лютого ви, навпаки, побачите духовні об'єкти – швидше за все, ваш матеріальний світ ущемлений. Після пробудження потрібно спробувати знайти баланс між цими двома світами, щоб привести внутрішні сили до гармонії.

Якщо представниці прекрасної статі в ніч із середи на четвер привидяться її родички по жіночій лінії, це стане сигналом до того, що їй час проявити родові якості (можливо, жорсткість і стійкість або, навпаки, м'якість і мудрість).

Якщо чоловік у ніч 12-х місячних діб побачить, як він щось лагодить, творить, творить (особливо якщо насправді він цього не робить), це скаже про те, що найближчим часом йому потрібно буде взяти якусь незнайому ситуацію. у свої руки, проявити себе там, де зазвичай не потрібна його участь. Важливо не боятися відповідальності – подібний сон говорить про те, що все вийде.

Читайте АСН в Google News