Сон у ніч з 6 на 7 грудня 2022 року: тлумачення за місячним календарем

07.12.2022, 06:44

14-а місячна доба. Почнуться вони 6 грудня о 14.51, а завершаться 7 грудня о 15.34.

Сни 14-ї місячної доби показують нам наші приховані здібності, які необхідно розвинути. Тому якщо в ніч з вівторка на середу вам насниться, як ви командуєте кимось, хоча насправді у вас немає підлеглих, значить, найближчим часом вам видасться нагода виявити свої лідерські якості. Важливо лише не прогаяти момент.

Також цієї ночі можуть снитися неприємні сни, пов'язані з минулим. Можливо, якісь ганебні картини із життя. Відмахуватись від таких сновидінь не слід. Потрібно прийняти свої помилки та зробити правильні висновки. Поки що на це ще є час.

Жінка в ніч із 6 на 7 грудня може бачити сни, в яких її ображають. Важливо оцінити наявність захисника, навіть потенційного. Якщо він був, значить, попереду даму чекають складні випробування, з якими вона гідно впорається. Якщо ж уві сні їй не було на кого покластися - настають важкі дні. Потрібно до них приготуватись і не ховати голову в пісок.

Чоловікові в ніч із вівторка на середу можуть снитися абстрактні сни. Вони зазвичай великої ролі не грають. Лише дають можливість представнику сильної статі відпочити перед якимось важливим кроком у житті.

Читайте АСН в Google News