Сон у ніч з 1 на 2 грудня 2022 року: тлумачення за місячним календарем

02.12.2022, 06:43

9-а місячна доба. Почнуться вони 1 грудня о 14:11, а завершаться 2 грудня о 14:12.

Сни, побачені цієї ночі, зазвичай показують якісь внутрішні проблеми, приховані у підсвідомості людини. Тож у ніч із четверга на п'ятниці можуть бути неприємні, навіть страшні видіння. Зазвичай вони швидко розсіюються. Однак якщо кошмар не йде у вас з голови, потрібно позбутися його "фізично": розповісти про приснився воді, що біжить з-під крана. Вона понесе неприємні сни із собою.

Іноді цієї ночі не сниться нічого. Це неоднозначний знак: з одного боку, підсвідомість дає вам можливість відпочити, перевести дух і набратися сил, а з іншого - це сигнал до того, що дуже скоро вам доведеться зіткнутися з якимись життєвими викликами. Тому після пробудження потрібно добре оцінити свої ресурси та можливості.

Жінки в ніч із 1 на 2 грудня можуть побачити своїх потенційних суперниць. Причому не обов'язково у любовних питаннях. Наприклад, у сновидіннях цієї ночі жінці може з'явитися її колега, яку вона всерйоз не сприймає. Побачивши такий сон, вона має оцінити, наскільки їхні професійні шляхи перетинаються, і за необхідності запаралелити їх.

Чоловікові в ніч 9-ї місячної доби можуть снитися його брати, добрі друзі, колеги, яких він поважає. Словом, ті, від кого він не чекає каверзи. Це скаже про те, що в даний час представник сильної половини людства готується зробити якийсь крок, який вимагатиме підтримки близьких людей. Тільки їх треба вчасно про це попередити – тоді все вийде.

Читайте АСН в Google News