Гороскоп на 29 жовтня 2022 року: що обіцяють астрологи

29.10.2022, 00:28

ОВНИ

29 жовтня Овнів матиме надто багато громадських чи робочих завдань, щоб викроїти час для себе. Але зірки закликають вас не ігнорувати власні потреби. Інакше організм може дати збій.

ТЕЛЬЦІ

У Тельців очікується доленосна субота, кажуть зірки. Якщо у цей день вам знадобиться помічник, вибирайте його з-поміж професіоналів.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам у цей день необхідно буде звернути увагу на свої рішення, якщо вони будуть пов'язані з майбутнім. Зірки кажуть, 29 жовтня легко допустити фатальну помилку.

РАКИ

У Раків може щось не скластися, кажуть зірки. Якщо вам знадобиться допомога, спочатку звертайтеся до найближчих, а потім - до оточуючих або до Всесвітньої мережі.

ЛЬВИ

Леви повинні встигнути скрізь і всюди. Зірки кажуть, вам знадобиться 48 годин на добу. Ну чи слушний помічник. Вибирайте, що найпростіше організувати.

ДІВИ

Дівам зірки рекомендують не залежатись у ліжку 29 жовтня. В іншому випадку ризикуєте упустити якусь важливу можливість. Постарайтеся підвестися навіть раніше, ніж у будній день.

ТЕРЕЗИ

Терезам може не вистачити якихось знань цього дня, кажуть зірки. І радять вам будь-що-будь заповнити їх. В іншому випадку можете наламати дров.

СКОРПІОНИ

29 жовтня Скорпіонам доведеться напружитися. Можливо, цієї суботи у них з'явиться сильний суперник. Зірки кажуть, ви отримаєте блискучу перемогу, якщо поважатимете противника.

СТРІЛЬЦІ

Стрільці можуть кудись не встигнути цього дня. Зірки попереджають: якщо довго розгойдуватиметеся, пропустіть важливу можливість у житті.

КОЗЕРІГИ

Козерогам треба буде звернутися до свого внутрішнього критика, кажуть зірки. І радять вам не слухати солодкоголосих підлабузників. 29 жовтня вам потрібно тверезо оцінювати свої сили.

ВОДОЛІЇ

Водоліям знадобиться чийсь досвід. Важливо правильно вибрати джерело отримання інформації. А ось із цим можуть бути проблеми, кажуть зірки.

РИБИ

29 жовтня Рибам у жодному разі не можна буде розслаблятися, кажуть зірки. Якщо втратите пильність, ризикуєте завалити якусь важливу справу.

Читайте АСН в Google News