Нічний обстріл Нікополя – понад 100 ракет

12.10.2022, 08:31

За словами голови Дніпропетровської ОВА Валентина Резніченка, ворог 7 разів накрив район вогнем із "Градів" та важкої артилерії. Під час обстрілу Нікополя один із снарядів прилетів до приватного будинку, поранивши 6-річну дівчинку та її маму. Вони та ще одна постраждала жінка зараз перебувають у лікарні у тяжкому стані. Про це голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації повідомив у своєму Telegram.

"Росіяни всю ніч знущалися з Нікопольщини ... тяжко поранили 6-річну дівчинку. Ворог сім разів накрив район вогнем з "Градів" та важкої артилерії. На мирний Нікополь випустив понад 100 снарядів! Один з них прилетів прямо до приватного будинку. Ранил 6 -річну дівчинку та її маму. Вони та ще одна постраждала через атаку жінка зараз у лікарні. Важкі", - повідомив він.

Глава ОВА додав, що у місті пошкоджено понад 30 багатоповерхівок та приватних будинків, а також газопроводи та ЛЕП. Крім того, окупанти потрапили по 2 підприємствам, 2 дитсадкам, школі, магазинам та офісу благодійної організації.

Читайте АСН в Google News