Чи будуть на Росії "бабині бунти"?

25.09.2022, 13:56

Російський письменник і публіцист Анатолій Несміян (Ель Мюрид) вважає, що однією з найбільш ймовірних форм протесту і протидії насильницькій мобілізації можуть стати і, швидше за все, стануть так звані «бабині бунти». Про це він написав у своєму телеграмному каналі.

Повідомляють, що у Якутську жінки спробували протестувати проти відправлення своїх чоловіків щодо пасивно, оточивши конвоїрів Росгвардії. Протест закінчився нічим. Але попереду наступні хвилі мобілізації, а до них можуть почати йти похоронки, погані звістки або просто чутки від чоловіків першої хвилі. Що неминуче запекло протистояння.

Жодної нової Великої Вітчизняної і близько немає. Тому й жінки зовсім не розуміють, чому мають залишитися сиротами та вдовами.

Депресивні регіони на Росії було легко агітувати на контрактну службу в армії з простої причини - інших коштів заробітку там немає. І незважаючи на те, що це ніяк не виправдовує тих, хто погодився піти вбивати мирних громадян України, цікаво спостерігати за тим, що до місцевого населення починає потроху доходити, що кремль влаштовує не тільки геноцид українського народу, а й прагне знищити нацменшини на самій росії в жерлі війни.

Читайте АСН в Google News