"Шахтар" отримав суперників у групі Ліги чемпіонів

26.08.2022, 13:50

На жеребкуванні донецький "Шахтар" потрапив до групи F. На груповому етапі Ліги чемпіонів 2022/23 донецький "Шахтар" зустрінеться з мадридським "Реалом", німецьким РБ "Лейпциг" та шотландським "Селтіком".


Перший тур групового етапу ЛЧ призначено на 6-7 вересня, останній – на 1-2 листопада. Календар матчів українського клубу з'явиться згодом.

Жеребкування пройшло увечері 25 серпня у Стамбулі. Місцевий "Олімпійський стадіон Ататюрка" прийматиме фінал Ліги чемпіонів 2022/23 у червні.

Перед жеребкуванням "Шахтар" потрапив до 3-го кошика за клубним рейтингом УЄФА. Це унеможливило зустрічі "гірників" з дортмундською "Боруссією", "Зальцбургом", італійськими "Інтером" і "Наполі", португальськими "Бенфікою" та "Спортингом", а також леверкузенським "Байєром".

"Шахтар" потрапив до групи F. Там суперниками "гірників" стануть мадридський "Реал", німецький РБ "Лейпциг" та "Селтік" з Глазго. Стартовий тур групового етапу призначено на 6-7 вересня, останній – на 1-2 листопада. Календар матчів українського гранду з'явиться згодом.

Торік "Шахтар" потрапив до квартету з мадридським "Реалом", "Інтером" та тираспольським "Шерифом". Український гранд набрав лише 2 очки і несподівано фінішував останнім у групі.

Читайте АСН в Google News