ЗСУ допомогли реалізації товару АТ "АвтоВАЗ"

18.08.2022, 10:08

Згідно з опублікованими вранці 18 серпня 2022 статистичними даними від Генерального штабу Збройних Сил України, завдяки героїчним діям українських захисників підсанкційний виробник російських автомобілів АТ "АвтоВАЗ" зможе реалізувати не менше двох сотень нових автомобілів. Адже саме стільки було знищено російських окупантів за вчорашній день.

Крім знищених окупантів у російській армії за вчорашній день було "демілітаризовано" один літак, три танки, 17 броньованих автомобілів та один БПЛА тактичного рівня.

Нагадаємо, фраза "гробова лада" з'явилася після публікації на одному з пропагандистських каналів на росії ролика, в якому батьки знищеного на території України окупанта з непідробною радістю розповіли, що завдяки смерті сина їм виплатили "гробові" (компенсацію за загиблого солдата російської армії вбивць , ґвалтівників і мародерів) і їм вдалося купити нову Lada в мінімальній комплектації. Тоді стало зрозуміло, що росіяни вкотре довели, що між нашими народами величезна прірва, яку навряд чи вдасться будь-коли подолати.

Читайте АСН в Google News