Гороскоп на 5 серпня 2022 року: що обіцяють астрологи

05.08.2022, 06:26

ОВНИ

Овнам слід звертати увагу до знаки долі. А їх цього дня може бути чимало, кажуть зірки. Постарайтеся слухати Всесвіт. Тоді на вас чекає гучний успіх.

ТЕЛЬЦІ

Тільцям може знадобитися їхнє знамените почуття гумору. Зірки попереджають: не всі події цього дня будуть гідними посмішки. Але ви можете знайти позитивне зерно.

БЛИЗНЮКИ

Близнюкам треба зберегти здоров'я, кажуть зірки. І радять вам відкласти всілякі вторгнення в організм – як із лікувальною, так і з косметичною метою.

РАКИ

5 серпня Ракам може дістатися не найкращий помічник. Прийде вам ненадовго приміряти роль вчителя. Головне – будьте терплячі та тактовні.

ЛЬВИ

Щоб Левам зрозуміти, що відбувається з оточуючими, їм потрібно трохи спуститись на землю. Можливо, ви забралися надто високо і звідти не можете розглянути проблеми, які є.

ДІВИ

Діви легко впораються з усіма завданнями цього дня, якщо знайдуть собі лояльного помічника. У хорошому розташуванні, а не професіоналізмі буде секрет вашого успіху 5 серпня.

ТЕРЕЗИ

Терезам знадобляться їхні ораторські здібності. Якщо 5 серпня ви до них додасте ще й крапельку гумору, то зможете досягти практично неможливого.

СКОРПІОНИ

Скорпіони готуються зробити якусь помилку, кажуть зірки. І радять вам не поспішати з рішучими кроками цієї п'ятниці.

СТРІЛЬЦІ

До 5 серпня у Стрільців можуть скінчитися всі сили. Але зірки закликають: не час розслаблятись. Ривок. Ще ривок. Ви майже в цілі.

КОЗЕРІГИ

5 серпня Козероги мають виявити лояльність до колег чи близьких. Словом, до тих, хто буде з вами найближчим часом. Інакше ваше майбутнє може бути затьмарено.

ВОДОЛІЇ

Водоліїв з'явиться шанс позбутися шкідливих звичок, з кимось помиритися або знайти якийсь компроміс. Зірки кажуть, 5 серпня може стати для вас днем ​​змін.

РИБИ

Рибам може захотітися побути наодинці цього дня. Але засиджуватися в ньому не слід, кажуть зірки. І закликають вас не давати собі поблажок 5 серпня.

Читайте АСН в Google News