Сон у ніч з 3 на 4 серпня: тлумачення за місячним календарем

03.08.2022, 07:41

7-а місячна доба. Почнуться вони 3 серпня об 11.01, а завершаться 4 серпня о 12.23.

Цієї ночі треба постаратися запам'ятати все, що було сказано уві сні. Причому не має значення, ким: друзями, ворогами, незнайомими людьми. До речі, наша підсвідомість самостійно не вміє генерувати особи, тому всіх, кого ви бачите уві сні, ви вже зустрічали колись насправді.

Отже, через слова у 7-му місячну добу підсвідомість спілкується з нами. Тому якщо цієї ночі ви почуєте заклик до дій, про які давно думаєте, не зволікайте - приступайте в ньому. Якщо ж уві сні хтось вас від чогось відмовлятиме, насправді теж не слід ризикувати.

Крім того, якщо в ніч з 3 на 4 серпня ви побачите світ, зверніть увагу на те, яким воно було. Якщо сліпучою, значить, найближчим часом на вас чекає гучний успіх. Якщо туманним – досягнення мети не залишить вас задоволеним. Якщо ж ви самі станете генератором світла (запальюватимете свічки або вкручуватимете лампочку, наприклад, то незабаром на вас можуть чекати дивні звістки.

Якщо в ніч із середи на четвер вам нічого не насниться, це знак: швидше за все, насправді ви настільки втомилися, що організм самостійно "прийняв рішення" дати вам можливість відпочити. Тому протягом 7-х місячних діб ви повинні нагородити його за турботу.

Читайте АСН в Google News