Відповідь чому росіяни хочуть війни знайшли статистики

02.08.2022, 11:32

Українці 24 лютого 2022 року одночасно поставили одне питання - як люди в здоровому глузді можуть розпочати війну в сучасному світі. За півроку ведення активних агресивних військових дій нас вже складно здивувати звіриною, нелюдською жорстокістю росіян, яку неможливо уявити сучасній людині. Але питання - як пропаганда абсолютно потворних пропагандистських ідей вміщується в голові росіян вирішено так і не було.

Відповідь на це питання дали сьогодні, 2 серпня... ВЦВГД (Всеросійський центр вивчення громадської думки).

Все виявилось банально просто. Тотальна аполітичність, безграмотність і громадянська безпорадність — найпомітніші плоди роботи російських еліт щодо приведення населення сусідньої країни в керовану масу бездумного і шаленого гарматного м'яса.

Частина Росії вже давно живе у середньовіччі. Адже згідно з дослідженнями ВЦВГД кожен третій московіт (близько 35%) вважає, що Сонце обертається навколо Землі, а ще 12% упевнені, що навколо Сонця Земля пролітає за один місяць

Тобто замість справжнього суспільно-корисного порядку денного — освіти, медицини, нерівності, пенсій, умов праці, корупції тощо. життя звичайного російського постійно зайняте білим шумом консервативного характеру: велика держава, скріпи, «кропи», «ватники» та інше. Тотальна безграмотність стала, можливо, найціннішою знахідкою сучасних російських еліт, які підхоплюють та заохочують усі перекручені атрибути публічної політики: комічну тупоголовість та демонстративний кретинізм політиків із «ліцензією».

Читайте АСН в Google News