Нічого дивного - щури біжать завжди першими

29.07.2022, 07:44

Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при РНБО  повідомив у четвер, 28 липня, що посипаки бункерного карлика, так звана політична, а насправді кишенькова партія кремлівського діда "єдина росія" боягузливо втекли з окупованого Херсона після ефектних та ефективних ударів ЗСУ по Антонівському мосту.

"Обстріл Антонівського мосту, який був своєрідним "дорогим життям" для окупантів у тимчасово окупованому Херсоні, – крім логістичного, мав і великий психологічний ефект. Першою з українського міста, що символічно, втекла "єдина росія". Путінська партія пояснила це тим, що більше не може здійснювати в ньому свою "гуманітарну діяльність", - йдеться в повідомленні.

У Центрі стратегічних комунікацій пояснюють, що насправді умови для рашистів на Херсонщині стають дедалі важчими. Це вже визнають навіть прихильники країни-окупанта, скаржачись на "поступальні спроби ЗСУ відрізати правобережне угруповання Росії від поставок".

Російські пропагандисти нагадують про переправи через Дніпро у Новій Каховці та Даріївський міст через Інгулець, але відразу ж визнають їхнє пошкодження ударами ЗСУ.

Тому вітрина "об'єднання з Росії", якою має стати анексія Херсонської області, все більше покривається тріщинами.

Читайте АСН в Google News