Перша заявлена перемога ленд-лізівського Harpoon

17.06.2022, 10:25

З Одеси  прийшла гарна новина: сьогодні вночі в районі острова Зміїний при отриманні негативної плавучості під воду занурився сучасний російський буксир "Василь Бех". За попередньою інформацією перехід його частково в підводне, а частково і в nbsp; атомний стан за результатами роботи українських ракет Harpoon, отриманих за ленд-лізом.

Не врятувала сучасне російське корито навіть сухопутна ЗРК "ТОР", прикручена синьою ізолентою до палуби. Буксир був уражений під час транспортування боєприпасів, озброєння та особового складу чорноморського флоту.

Відео переходу російського буксира з цілого стану до правильного  опублікували ВМС України.

Попередньо відразу дві протикорабельні ракети вразили судно. Зустріч "Василя Беха" із крейсером "Москва" фіксував "Байрактар"

У чорноморському флоті на росії існує легенда, що всі скормлені бичкам окупанти безкоштовно потрапляють на концерт хору Александрова, адже до Кобзону на концерт йде тільки сухопутне гарматне м'ясо.

Інформація по підбитому біля острова Зміїний "Василю Беху".

Його спустили на воду в 2016 році, а з 2017-го "Василь Бех" введений до ладу чорноморського флоту на росії

Його розробляли для буксирування кораблів і суден, котрі зазнали лиха, гасінь пожеж на кораблях, евакуації людей, для надання медичної допомоги, виконання водолазних і пошукових робіт.

Екіпаж - 26 осіб.

Читайте АСН в Google News