Кадиров заявив, що його тикток воїнство знищило терористів так званої "ЛНР"

05.05.2022, 13:20

Лідер російських тиктокерів рамзан кадиров дав черговий привід посміятися з себе та зі свого постановочного воїнства.

Регіональний керівник країни окупанта, який підтримує агресію росії проти України, опублікував на своєму Телеграм каналі відео зі своєю бравою доповіддю про "перемогу" у селі Світличне.
Із залихватським забавом гірський житель розповів про зачистку села від "безчинних бандитів".

Все було б нічого, якби гірський "герой" не вказав точне місце розташування селища. Адже в Україні є аж три села з такою назвою. Одне на Чернігівщині і там зараз не йдуть бойові дії. Друге – у Харківській області. Воно найближче розташоване лінії фронту. І третє - село на Луганщині, яке було захоплене терористами, посібниками російських окупантів ще у 2014 році і з того часу перебувало під їх контролем. Відстань від третього села до фронту не менше ніж 130 кілометрів.

Рамзанкадиков у своєму тексті чітко вказав на розташування "звільненого" села - луганський напрямок. Тобто кадировці зачистили село від терористів "ЛНР", які вже 8 років господарюють у цьому селі.

Виходить, що горді "тікток-війни" не тільки боягузливо не виїжджають на передову і намагаються залишатися в глибокому тилу. Вони можуть собі дозволити не турбуватися над "легендою" своїх пригод
На фото знизу – карта з приблизним місцем розташування сіл під назвою Світличне.

Читайте АСН в Google News