Папа римський Гундяєву: "Патріарх не може опуститися до путінського вівтарного хлопчика"

04.05.2022, 09:07

Папа римський зателефонував так званому "головою рпц" Гундяєвим. Путінська шістка в рясі, який благословив російсько-фашистську армію ґвалтівників і мародерів на вбивства українців, 20 хвилин зачитував з листа паперу. методичку, в якій на думку кремля було написано пояснення злочинів Росії проти України.

Понтифік відповів слузі путіна, що «нічого не розуміє».

Папа римський розповів в інтерв'ю італійському виданню Corriere про свої спроби зупинити конфлікт і про своє бажання відвідати Москву, щоб зустрітися з мерзенним карлом путіним. Також понтифік розповів про те, що розмовляв із Гундяєвим щодо Zoom.

Я розмовляв з Кирилом сорок хвилин по Zoom. Перші двадцять хвилин він читав з аркуша паперу, який тримав у руці, всі причини, які пояснюють [війну в Україні – ред.].

Я слухав його, а потім відповів: «Я нічого з цього не розумію. Брате, ми не державні клерки, ми повинні говорити не мовою політики, а мовою Ісуса. Ми пастирі того самого святого стада Божого. З цієї причини ми повинні шукати шлях до світу, ми повинні припинити бойові дії. Патріарх не може опуститися до путінського вівтарного хлопчика.

Папа римський

Читайте АСН в Google News