Про що марив бункерний пацієнт на День Космонавтики

12.04.2022, 12:43

Після того, як путін зустрівся з акторами, що зображають щасливий натовп працівників космодрому, бункерний пацієнт виступив перед ними для картинки у кращих традиціях "обженемо і переженемо".

Головний твіттер-блогер Росії Дмитро Рогозін, нацистське минуле і тупість якого нітрохи не заважає йому обіймати посаду голови Роскосмосу, з ентузіазмом підтримав усі обіцянки свого диктатора.

А наобіцяв головнокомандувач військами вбивць і ґвалтівників Росії владимир путін чимало.

І поновлення росією місячної програми, і про запуск космічного апарату "Місяць-25" та про формування інфраструктури в космічній сфері спільно з передовою країною космічних розробок - Білоруссю.
Також Росії разом з Білоруссю будуть формувати інфраструктуру в космічній сфері.

Росія послідовно і наполегливо здійснюватиме всі намічені плани в космічній сфері, незважаючи на тиск ззовні, підкреслив мерзенний карлик під час відвідування космодрому Східний.

Проект "Луна-25" - це підготовка до запуску автоматичного зонда, який повинен провести дистанційні дослідження та вибрати підходящі майданчики для наступних апаратів, що спускаються.

Сам посадковий апарат досліджуватиме поверхню Місяця в районі південного полюса, у тому числі кріогенним бурінням до глибини двох метрів (основне завдання — пошук води).

Крім того, пацієнт дав доручення Роскосмосу забезпечити підготовку та політ у космос представника білорусі на російському кораблі.

Цю пропозицію навіть підтримав опозиційний білоруський канал NEXTA:

"Ідея відмінна, ми її повністю підтримуємо, але з одним застереженням: у космос разом із вусатим "представником" має полетіти і кремлівський карлик, і обидва - без зворотного квитка.

Оскільки Роскосмос може пускати лише слини, можна звернутися до Ілону Маску - він цю ідею підтримає та реалізує."

Як завжди, космічний корабель піде знайомим курсом

Читайте АСН в Google News