"Бородянка це гірше за Бучу" - журналіст розповів про відвідування звільненого міста

07.04.2022, 07:30

Відомий український журналіст Роман Бочкала побував у звільненій Бородянці. За його словами, прогнози рятувальників ДСНС невтішні.

У місті не залишилося жодного вцілілого будинку, кожен з яких, зруйнований під час авіаударів, стали практично братськими могилами, що жили в них. Навіть ті, хто встигав сховатися від нальоту російських фашистів у підвалах, були завалені уламками зруйнованих будівель без жодного шансу на порятунок і були поховані живцем. Наші рятувальники просто не могли нічого зробити під обстрілами, а терористам та вбивцям із збройних сил російської федерації було однаково.

"Вони того й хотіли – щоб усі померли", - пише журналіст на своїй сторінці Facebook.

За його словами, рятувальники планують дати сумну статистику вже за два-три дні, але, на жаль, новини це будуть жахливі, адже як такої евакуації мешканців Бородянки не було.

"Бородянка це гірше за Бучу. Це справжня жерсть. Яку ми просто не усвідомили. Намагався знайти хоч один уцілілий будинок. Не зміг. Їх немає. А скрізь були люди. Бо як такої евакуації з Бородянки не було. Страшна трагедія…", - пише журналіст.

 

 

 

Читайте АСН в Google News