Сон у ніч з 17 на 18 лютого: тлумачення за місячним календарем

18.02.2022, 07:26

Сни, побачені в ніч з 17 на 18 лютого, можуть показати, наскільки ви далекі від того ідеалу, якого прагнете. Так, наприклад, якщо в сновидіннях цієї ночі ви надзвичайно активні, командуєте кимось або заряджаєте своєю енергією оточуючих, а насправді все навпаки, значить, вам потрібно змінити свою поведінку. Причому якнайшвидше.

Також у снах 18-х місячних діб можна побачити те, що вам заважає досягти успіху. Наприклад, якщо сновидіння буде безмовним (як у німому кіно), це означатиме, що ви не можете достукатися до партнерів або що вони недостатньо довіряють вам. Настав час розставити крапки над "i".

Якщо у снах, побачених у ніч з 17 на 18 грудня, вам з'явиться ваш ворог чи той, до кого ви ставитеся насторожено, це стане сигналом до того, що треба діяти рішуче, інакше хтось перехопить вашу ініціативу.

Якщо в ніч з четверга на п'ятницю вам насниться велика вода (океан або море), а ви в ньому пливтимете на самоті, знайте: вам не вистачає інформації. Причому добути її не так складно - досить озирнутися на всі боки.

Не можна 18 лютого забувати про предків. Інакше вони почнуть у снах приходити і докоряти за забудькуватість. Тому в день Агафі Корівниці треба поставити під час вечері зайвий столовий прилад, а також чарку горілки, яку пізніше має випити глава сімейства.

Читайте АСН в Google News