"Філія Расчлененбурга у Москві". З'явилися подробиці страшної події - метрополітенівець розчленував свою дружину.

30.01.2022, 16:15

Подробиці страшного вбивства опубліковані в російських ЗМІ. Користувачі в мережі вже охрестили цю подію "філією Расчлененбурга в Москві".

Як повідомляють місцеві ЗМІ, ще на початку січня, одразу після новорічних свят 37-річний заступник начальника відділу ГУП «московський метрополітен» Олександр Попов прийшов із заявою до поліції про зникнення своєї дружини. За його словами, 30-річна дружина ще 31 серпня 2021 року відлетіла в Дубай і досі не повернулася.

Потім, за його словами, вона вирушила з подругами у подорож на кораблі до Африки, а з ним продовжувала спілкуватися через Instagram, детально розписуючи подробиці подорожі.

14 грудня моя дружина написала мені, що знаходиться у ковід-центрі в передмісті Кімберлі. Оскільки я не спілкувався телефоном із дружиною досить довгий час, я зв'язався з консульством ПАР і попросив надати мені офіційну інформацію про точне місцезнаходження. Вони порадили написати заяву в поліцію, – розповів свою версію «зникнення» дружини «невтішний» чоловік.

Неправдоподібність версії, озвученої чоловіком, викликала недовіру навіть у співробітників поліції. У ході слідчих дій з'ясувалося, що дружина заявника ні в зазначені дні, ні будь-коли кордон не перетинала і квитків нікуди не купувала.

Друзі зниклої у розмові зі слідчим звернули увагу, що вона не спілкувалася в Instagram та стиль, яким були написані повідомлення після від'їзду, їй не властивий.

Коли слідчі захотіли оглянути квартиру, де жило подружжя, то з'ясувалося, що вона вже давно продана, як і машина подружжя.

Трохи згодом дядько майор допитав сусідів і вони розповіли, що Олександр на два дні віддавав доньку друзям, сам щось робив удома, а потім виносив багато чорних пакетів.

Відпиратися далі Олександру не було сенсу і він розколовся, розповівши, що вбив дружину під час побутової сварки, розчленував та викинув її частини тіла у річку.

Читайте АСН в Google News