Трагедія на річці Оредіж шокувала світове співтовариство - Daily Mail

25.01.2022, 22:03

Трагедія у Ленінградської області, про яку не перестають говорити весь тиждень після Хрещення, шокувала не лише місцевих, а й, як виявилося, світова спільнота. Британці обговорюють трагічну загибель сорокарічної юристки після публікації новини на сайті таблоїду Daily Mail у понеділок, 24 січня.

Інцидент стався на Водохрещі 19 січня. Поблизу села Вира у Гатчинському районі мати двох дітей вирішила поринути у ополонку на річці Оредіж.

Це традиція на вшанування християнського православного Богоявлення. Їй щороку йдуть сотні тисяч російських віруючих, які вважають, що в цей день вода освячена і має особливі лікувальні властивості. - пишуть у тексті таблоїда

Жінка не врахувала, що у водоймі дуже сильна течія - близько 10 футів на секунду або 3,05 м/с. Після стрибка Ганну Ускову миттєво забрало під лід. На жаль, випливти назад вона вже не змогла - протистояти такому тиску води жінці було не під силу.

У коментарях британці співчувають родині загиблої. Однак багато користувачів вважали вчинок безвідповідальним.

Вкрай сумно, але безглуздо і безвідповідально - такі трагічні наслідки.

 

Крім смерті цієї жінки мене засмучує те, що ці дії навіть не відповідають Святому Письму. Люди вигадують власні правила, щоби виглядати більш релігійними. А тепер діти втратили матір.

 

Дуже сумно, але я б нізащо не стрибнув у ополонку, де сильна течія. Принаймні там мають бути сходи чи поручні, за які можна триматися.

 

Нагадаємо, як повідомили рятувальники, станом на вечір вівторка тіло трагічно потонулої жінки так і не знайшли

Читайте АСН в Google News