Нумерологія та енергетика дня: що обіцяє успіх 22 січня 2022 року

22.01.2022, 17:30

За допомогою нумерологічних розрахунків можна дізнатися про те, яким стане наступний день, і експерти в цій галузі поділяться з нами своїми знаннями про це. Їхні рекомендації допоможуть обійти стороною проблеми та залучити в життя удачу.

Цієї суботи успіх і успіх залежатимуть від особистого настрою та уважності. Нумерологи радять покладатися не тільки на аргументи розуму, але і на передчуття. Вони допоможуть знайти шлях до щастя, тому навчитеся чути себе, давши волю внутрішньому компасу.

Число-покровитель 22 січня 2022 року
Обчислити число, яке буде покровителем цієї суботи, не важко. Для цього необхідно скласти всі цифри сьогоднішньої дати, а потім додати до отриманого результату порядкове число дня тижня: у суботу це буде 6. 2+2+0+1+2+0+2+2+6=17. 1+7=8.

Вісімка керуватиме цим днем. Це число відповідає за інтуїтивні здібності, чесність та матеріальні блага. Сьогодні воно допоможе нам знайти правильні рішення у складних ситуаціях. Воно уособлює вісім планет, а також процвітання, багатство і успіх. Також Вісімка допомагає цінувати час, а значить, головним символом дня стає годинник. Цінуйте кожну хвилину і не лінуйтеся сьогодні.

Важливі події 22 січня з минулого
22 січня 1506 року папа Юлій II запросив на службу до Ватикану швейцарських гвардійців, які з тих пір охороняють папську резиденцію. Це день народження майбутніх традицій.

22 січня 1905 - "Кровава неділя" в Санкт-Петербурзі. Це був початок Першої російської революції. Вісімка часом підштовхує нас до радикальних методів досягнення бажаного, але сьогодні краще не отримувати бажане силою та агресією.

22 січня 1969 року була зроблена безуспішна спроба замаху на Брежнєва. Сьогодні люди можуть бути непередбачуваними. Стережіться тих, кому ви раніше перейшли дорогу. Ці люди можуть спробувати вам помститися.

Поради нумерологів цієї суботи
Якщо у вас сьогодні немає роботи, займіть себе справами по дому або спортом. Будьте активними фізично. Вісімка це любить.

Основу успіху сьогодні складатиме працьовитість. Вісімка не допомагає тим, хто сидить і чекає слушної нагоди. Пам'ятайте, що вода під лежачий камінь не тече. Намагайтеся рухатися до своїх цілей.

Під час переговорів та бізнесу краще бути максимально тактовними. Якщо вас попросять пояснити причини вчинків, зробіть це.

Якщо хтось намагатиметься завадити вашому щастю, не відповідайте тим самим. Ті, хто нас не любить, зазвичай або дурні, або нам заздрять. І тих, і інших чіпати не варто.

У бізнесі та роботі сьогодні може статися глобальне перезавантаження. Можливо, вам захочеться спробувати нові методи досягнення цілей. Головне, щоб вони були обґрунтовані.

Дійте у звичному для вас ритмі. Число 8 не любить, коли люди ризикують, беруть він занадто багато обов'язків. Правильне розташування пріоритетів і послідовність у діях допоможуть згорнути гори там, де ще вчора ви змирилися б з поразкою і зробили крок назад.

По можливості намагайтеся заощаджувати час, а не гроші. Саме час сьогодні є найціннішим ресурсом.

Талісмани удачі на 22 січня
Обсидіан. Мінерал посилює інтуїтивні здібності, допомагає відокремлювати правду від брехні та захищатися від ворогів. Енергетика цього каменю не дасть людям обвести вас навколо пальця і ​​навіяти хибні істини.

Інь-Ян символ. Поставте його на робочий стіл комп'ютера або заставку в смартфоні. Він допоможе знайти гармонію із собою і із зовнішнім світом, спрямувавши сили у вірне русло.

 

Читайте АСН в Google News