Алієв поговорив телефоном з Путіним. У розмові торкнулися питання України

18.01.2022, 19:50

Між президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим та Путіним відбулася телефонна розмова. Про це повідомили у прес-службі Кремля.

У прес-службі зазначили, що з огляду на нещодавній візит президента Азербайджану в Україну Путін не міг не зупинитися на цьому питанні. Продовжуючи називати російську окупацію українських територій «проблематикою внутрішньоукраїнського врегулювання», прес-служба звернула увагу, що Путіна цікавило це питання, з урахуванням нещодавнього візиту президента Азербайджану в Україну. Сам же герой пісні харківських ультрас розповів Алієву « про контакти зі США та їхніми союзниками з питань надання гарантій, що забезпечують безпеку Росії», - йдеться в повідомленні. Прес-служба не забула згадати про те, що на її думку в окупації українських територій, що триває, винен сам Київ.
Згідно з повідомленням, з огляду на нещодавній візит Ільхама Алієва в Україну обговорювалася проблематика «внутрішньоукраїнського врегулювання». «Володимир Путін розповів про контакти зі США та їхніми союзниками з питань надання гарантій, що забезпечують безпеку Росії», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що сторони висловили задоволення стабілізацією ситуації у Казахстані.

«Підтверджено настрій на подальше зміцнення російсько-азербайджанського стратегічного партнерства», - додали у прес-службі.

Читайте АСН в Google News