Сон у ніч з 17 на 18 січня: тлумачення за місячним календарем

18.01.2022, 07:30

Сни, побачені в ніч з 17 на 18 січня, покликані зняти вашу внутрішню напругу. Якщо ви цього потребуєте, налаштуйтеся на очищення і протягом 16-х місячних діб зберігайте спокій. Тоді сни цієї ночі стануть по-справжньому цілющими.

Крім того, якщо в ніч з понеділка на вівторок вам насниться той, кого ви давно не бачили в реальності, значить, ця людина потребує вашої підтримки. Необхідно зв'язатися з ним та запропонувати свою допомогу.

Якщо в ніч з 17 на 18 січня вам насниться жах, у жодному разі не можна нікому розповідати про нього. Цього дня весь негатив має особливу силу. Що ще не можна робити в Хрещенський святвечір, читайте ЗДІЙ.

Якщо в ніч, що передує Хрещенському святвечір, побачити воду, потрібно звернути увагу на її якість. Якщо вони чисті і прозорі, попереду на вас чекають якісь хороші події, вдалі збіги обставин, радісні звістки.

Якщо у снах 16-ї місячної доби вода була брудною або застиглою (наприклад, наснився ковзанка), значить, в даний час ви робите неправильно. Ваші кроки можуть призвести до невідворотних наслідків. Перегляньте свої найближчі плани, пов'язані зі змінами у житті.

Читайте АСН в Google News