Тлумачення снів у ніч із 13 на 14 січня.

14.01.2022, 08:15

Сни, побачені в ніч із 13 на 14 січня, повинні вказати на проблеми, що криються у вашій підсвідомості. Якщо такі є, то сновидіння будуть блідими чи негативними. Після пробудження необхідно осмислити побачене та спробувати вирішити питання за допомогою спеціалістів.

Крім того, сновидіння, що приснилися в ніч із четверга на п'ятницю, можуть попередити про майбутню небезпеку. Так, якщо жінка побачить уві сні телефон, це має наштовхнути її на думку про можливу зраду. Швидше за все, навколо багато пліткарів чи тих, хто видає себе за друзів. Тому необхідно скоротити одкровення.

Якщо чоловік побачить уві сні зламаний телевізор, це може стати провісником проблем у кар'єрі. Аж до втрати посади. Якщо ж апарат не працює тільки екран, значить, вам не вистачає інформації. Настав час її заповнити, інакше можна зіткнутися з якимись втратами.

Особливу увагу потрібно звернути на сновидіння 12-х місячних діб, у яких наснилося щось нетипове. Наприклад, велика кількість літніх фруктів на столі. Такий сон скаже про те, що попереду на вас чекають приємні сюрпризи, можливо, вигідні угоди або вдалі знахідки.

Читайте АСН в Google News