Гороскоп на 3 грудня 2021 року. Раки, день сприятливий для кохання. Стрільці, сьогодні прислухайтеся до внутрішнього голосу

02.12.2021, 20:30

3 грудня 2021 року, п'ятниця. 28, 29 місячний день. Спадаюча Луна у знаку Скорпіон ♏. Несприятливий день за місячним календарем. Досить несприятливий день. Пов'язаний із зниженням загального життєвого тонусу організму, проявом хронічних захворювань. Велика ймовірність депресивного стану, травм та обманів. День краще провести у вирішенні лише найнеобхідніших життєвих питань, гнати від себе погані думки.

Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Зодіак для Овнів на 3 грудня кажуть що потрібно бути сміливішими і впевненіше братися за свою мрію. Втілення в життя нових ідей тільки на перший погляд здається чимось неможливим, але в дійсності все набагато простіше. Сприятливий час для відряджень.

♉️ Телець

Загальний гороскоп для Тельців на 3 грудня каже, що в цей день самотні представники знака можуть на красиву романтичну історію, якщо будуть відкриті. У колективі будьте максимально стриманими і дотримуйтесь субординації з начальством. Будете задоволені результатом косметичної процедури.

♊️ Близнюки

зірки для Близнюків на 3 грудня говорить, що сьогодні вас будуть оточувати вірні друзі та надійні партнери, які нададуть підтримку в скрутні хвилини і навіть зможуть допомогти фінансово при нестачі коштів. Чи не найкращий час для з'ясування стосунків, все тільки ускладніть. Внесіть в раціон більше овочів і фруктів.

♋️ Рак

Зодіак для Раків на 3 грудня говорить, що цей день дуже сприятливий для всього, що стосується любові. Пора приділяти час собі і другу половинку. Перекладіть все справи на своїх партнерів, а самі займіться чимось приємним, що підніме настрій.

♌️ Лев

Астрологи для Львів на 3 грудня каже, що в цей день потрібно відпочити перед важкою тижнем. Якщо ви щось давно хотіли купити, з кимось зустрітися або кудись сходити, не відкладайте. Можливо, доведеться вносити деякі корективи в свої плани, але нудьгувати точно не доведеться.

♍️ Діва

Астрологи для Дев на 3 грудня радять сьогоднішній день потребують великої відповідальності, високої працездатності і цілеспрямованості. У вільних представників знака є шанс зустріти близьку по духу людину. Не варто хитрувати з оточуючими і намагатися бути хитрішим, обман буде викритий.

♎️ Терези

Астропрогноз для Терезів на 3 грудня стверджує, що сьогодні не нехтувати своїм самопочуттям. Можливо, відчуєте втому, тому не варто виснажувати себе роботою. Увечері принесе задоволення зустріч з давнім другом, розмова по душам за келихом вина в відмінному закладі.

♏️ Скорпіон

Астропрогноз для Скорпіонів на 3 грудня прогнозує, що сьогодні не вплутуватися ні в які конфлікти, особливо з неврівноваженими людьми. Скорегуйте свою поведінку і деякі уявлення про життя, після такої переоцінки цінностей відкриються нові сторінки ваших відносин. Можливі невеликі зміни в робочому графіку.

♐️ Стрілець

Зодіакальний прогноз для Стрільців на 3 грудня каже, що сьогодні прислухайтеся до внутрішнього голосу. Чи не розмінюйтесь по дрібницях, а виберіть один напрямок і чітко дотримуйтесь його. Нехай все йде в такому темпі, в якому повинно йти.

♑️ Козеріг

Зірки для Козерогів на 3 грудня каже, що сьогодні буде, як марафон, в кінці якого ви або понесе трофей, або здастеся на самому початку. Рухайтеся вперед, поки є міць! І не соромтеся просити про допомогу у близьких. Емоційна сприйнятливість в цей час опиниться досить високою.

♒️ Водолій

Астропрогноз для Водоліїв на 3 грудня говорить, що головне, чого варто уникати вам сьогодні - поспіху. Намагайтеся, щоб кожна ваша дія і вчинок були усвідомленими і зваженими. Обов'язково знайдіть час для активного відпочинку на природі.

♓️ Риби

Зодіак для Риб на 3 грудня радять поки не гнатися за професійною вигодою, інакше втратите занадто багато енергії і не зрадієте перемозі. Можуть виникати розбіжності з оточуючими. Друзі не завжди можуть правильно вас зрозуміти, тому намагайтеся стримувати емоції.

Читайте АСН в Google News