Колишній президент Латвії Гунтіс Улманіс опинився в інвалідному візку після автомобільної аварії

30.11.2021, 15:29

Чотири місяці тому колишній президент Латвії Гунтіс Улманіс потрапив до автокатастрофи, після чого довго лікувався в лікарні і зараз пересувається в інвалідному візку, повідомляє журнал "Kas Jauns".

"Причина, через яку я довгий час ніде не був, полягає в тому, що я потрапив у дуже серйозну автомобільну аварію. Протягом чотирьох місяців після автомобільної аварії я був між життям і смертю. Лікарі в Страдині та Вайварі врятували і вилікували мене. Я не відповідав на телефонні дзвінки і не дозволяв нікому щось говорити. Я переміщаюся в інвалідному візку і живу надією, що одного разу я знову зможу ходити самостійно", - сказав Улманіс журналу.

На питання про те, як він потрапив в автокатастрофу, Улманіс зізнається, що був "налаштований на подвиги": "Я швидко їжджу, можна сказати, літаю, швидко думаю і швидко приземляюся... Цим усе почалося і закінчилося". Докладніше пояснювати обставини автокатастрофи він не захотів.

Раніше повідомлялося, що на початку цього року Канцелярія президента, яка надає Улманісу автомобіль, підписала договір оренди із SIA Pilna servisa līzings на використання машини Toyota Land Cruiser 150 серії 2020 року за 1200 євро на місяць протягом наступних чотирьох років.

Читайте АСН в Google News