На педагога написали заяву: зґвалтував дитину та заклеїв рота скотчем, щоб не кричала

24.11.2021, 12:15

Місцеве видання "Дніпро година", посилаючись на свої джерела, опублікувало шокуючу історію. За їхніми відомостями у Дніпропетровській області педагога у школі-інтернаті звинувачують у зґвалтуванні підопічної.

До поліції звернулася бабуся постраждалої дівчинки та повідомила, що її онуку зґвалтував учитель у спеціалізованій школі. Вихованці інтернату лише 13 років, педагогу, якого звинувачують у зґвалтуванні – 56. НП сталася у селі Саксагань Кам'янського району Дніпропетровської області.

За словами бабусі, це сталося 23 листопада. Близько 20.00 вечора 56-річний чоловік, соціальний педагог цієї школи, перебуваючи у спальній кімнаті гуртожитку, вдарив по обличчю та заклеїв рота липкою стрічкою 13-річної учениці 7-го класу. Потім він скористався її безпорадністю і зґвалтував.

Співробітниками Кам'янського районного управління поліції внесено відомості до ЄРДР за ч.2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх). Вирішується питання про затримання чоловіка. Якщо його вина буде доведена, йому "світить" від 5 до 8 років в'язниці.

Читайте АСН в Google News