Жахлива пожежа в Тайвані забрав життя як мінімум 46 осіб

14.10.2021, 14:59

У ніч з середи на четвер 14 жовтня о 2:54 за місцевим часом в місті Гаосюн на півдні Тайваню в одному 13-поверховому багатофункціональному будівлі спалахнула пожежа. Про це повідомляє France 24 і The Washington Post.
ЗМІ повідомили з посиланням на інформацію від місцевої влади, що вогонь встиг поширитися на кілька поверхів, перш ніж пожежникам вдалося взяти його під контроль.

На гасіння пожежі пішло більше чотирьох годин, в ньому брали участь 70 пожежних машин. Пожежу вдалося загасити лише до ранку - о 07:17 по-місцевим часом. Причина пожежі на даний момент встановлюється, не виключається версія підпалу. Очевидці розповіли, що перед пожежею прозвучало близько 3 вибухів.

Влада повідомила, що на 7-му і 11-му поверхах можуть ще знаходитися люди і в зв'язку з цим число жертв може зрости. Поки на даний момент повідомляється про загибель 46 осіб, більшість з яких знаходилося якраз на 7-11 поверхах, де розташовувалися житлові квартири. Госпіталізовано десятки мешканців, деякі знаходяться у важкому стані.

Читайте АСН в Google News