Путін, Меркель і Макрон обговорили України

12.10.2021, 09:30

Відбулася телефонна розмова президента країни окупувала український Крим і розв'язав війну на Донбасі Володимира Путіна з канцлером ФРН Ангелою Меркель і президентом Франції Еммануелем Макрона, в ході якого було обговорено ситуацію на сході України. Про це на Росії повідомили в прес-службі Кремля.

Дива не сталося, та й в Україні ніхто цього не очікував: в своєму повідомленні окупаційна влада в черговий раз назвали свої агресивні дії на території України "внутрішньоукраїнських конфліктом", черговий раз заявили про "важливість реалізації Мінських домовленостей 2015 роки як безальтернативній основи врегулювання", які вони ж самі і не виконують, а так же черговий раз заявили про "зацікавленість" координації дій в "нормандському форматі".

У повідомленні прес-служби було додано, що "Міністри закордонних справ будуть вести справу до проведення в цьому форматі (нормандському форматі - прим ред.) Зустрічі на своєму рівні. Домовлено також продовжити по відповідних каналах вивчення передумов до можливої ​​організації в разі доцільності та "нормандського" саміту ".

Читайте АСН в Google News