Сумне лідерство. Україна третя в Європі за кількістю померлих від COVID за добу

11.10.2021, 12:35

Міжнародний сайт статистичних даних Worldometers, чию інформацію використовують для публікації результатів багато ЗМІ, опублікували дані захворюваності коронавірусів за минулий тиждень. У світі за добу, 9 жовтня, діагностували майже 300 000 нових випадків захворювання коронавірусів. Україна займає третю позицію в Європі по добовій смертності та поширенню "ковіда".
Найбільше хворих виявили в Великобританії, Росії, Туреччини. Зокрема, в Британії зафіксували понад 34 000, в Росії і Туреччини - понад 28 тисяч нових заражень.

Далі за кількістю хворих в рейтингу знаходяться США і Індія. Україна серед країн світу займає 7 місце за кількістю нових заражень, серед країн Європи - 3 позицію.

У світі по добовій смертності від коронавируса лідирують Росія і США. Україна займає 9 місце. В Європі за добовими приростом хвороби лідирують Великобританія, Росія, Україна, а добової смертності від коронавірус - Росія, Румунія, Україна.

За весь час пандемії вилікувалися від недуги 215 829 873 особи. Зараз налічується близько 18 млн активних випадків захворювання. З початку пандемії підтверджено 4 867 211 смертей від COVID-19.

Читайте АСН в Google News