На Західній Україні перекинувся автобус з туристами

30.09.2021, 12:36

Вранці 30 вересня на сайті ГСЧС з'явилося повідомлення прес-служби про трагедію на Західній Україні.
За інформацією рятувальників там, у Львівській області під час підйому на гору Високий Верх перекинувся автобус з туристами. Служба повідомляє про п'ятьох постраждалих ..

"29 вересня поблизу с. Волосянка Стрийського району на туристичному марші гори Високий Верх, водій автомобіля, який перевозив туристів (7 осіб), допустив перекидання в результаті чого травмовано 5 осіб", - йдеться в повідомленні.

За інформацією прес-центру, постраждалі з травмами різного ступеня тяжкості були транспортовані, передані медпрацівникам і госпіталізовані.

Туристичний маршрут-прогулянка на гору Високий Верх (Писанка), як правило включає в себе відвідування джерела Довбушева (Писана) криниця, відвідування знаменитого курорту Славське. сама гора Високий Верх висотою 1242 метра, розташована в декількох кілометрах від Славська. Піднятися на вершину можна або пішки, або ж на підйомнику довжиною приблизно 2800 метрів. У будь-який час року з гори відкривається прекрасна панорама, можна покататися на конях або квадроциклах, а взимку тут починається гірськолижний сезон.

Читайте АСН в Google News