Гороскоп на 25 вересня 2021 року. Леви прислухайтеся до порад друзів. Скорпіони не гарячою, обміркуйте почуте.

25.09.2021, 06:53

25 вересня 2021, субота. 19, 20 місячний день. Місяць у знаку Телець ♉ Несприятливий день за місячним календарем. Критичний день. В ідеалі - залишатися вдома і не відвідувати людних місць. Найкраще присвятити час морального очищення: покаянням, позбавленням від ілюзій, брехні, прояви гордині і его. Найбільш несприятливий день для укладання шлюбу або інших партнерських угод.

Читайте наші гороскопи в Telegram @yourrealhoroscopeua

♈️ Овен

Астрологи для Овнів на 25 вересня кажуть що у фінансовій сфері все буде стабільно, але смітити грошима не поспішайте. Вільні представники знака зустрінуть цікаву людину. Не потрібно переживати з приводу взаємності, перед вашою харизмою складно встояти.

♉️ Телець

Гороскоп для Тельців на 25 вересня стверджує, що сьогодні стверджує, що сьогодні прекрасний день для будь-якої інтелектуальної і суспільної діяльності. Навчіться бачити в калюжах не бруд, а відображення неба - будьте оптимістами. Дізнаєтеся відмінну новину, яка порадує і переверне з ніг на голову ваші найближчі плани.

♊️ Близнюки

Астропрогноз для Близнюків на 25 вересня пише, що в цей день вам вистачить сміливості братися за вирішення будь-яких питань, ось тільки не переоціните свої зусилля, адже так ви ризикуєте зупинитися на півдорозі і нічого не отримати. Пам'ятайте, сьогодні важливо все розпочате доводити до кінця.

♋️ Рак

Загальний гороскоп для Раків на 25 вересня говорить, що краще залишити свою думку при собі. Не вступайте в серйозні суперечки і конфлікти з керівними особами. У ваших стосунках настане чуттєвий і романтичний період.

♌️ Лев

Зодіак для Львів на 25 вересня говорить, що підтримка і розумні поради друзів і близьких допоможуть відчути себе більш впевнено. Не намагайтеся грати на публіку заради досягнення своїх цілей, краще говорите все відверто, як є. Чи не маніпулюйте людьми і не дозволяйте іншим вами зневажати.

♍️ Діва

Зодіак для Дев на 25 вересня каже, що сьогодні сміливо плануйте досить насичений день, адже вашого ентузіазму вистачить і на те, щоб продуктивно попрацювати, і на те, щоб ввечері весело відпочити. Головне, нічого не відкладайте на потім - в цьому запорука успішного і вдалого дня сьогодні.

♎️ Терези

Зодіакальний прогноз для Терезів на 25 вересня рекомендує стежити за своїм емоційним станом, можливе виникнення ситуацій, яке викличе у вас обурення, агресію і невдоволення. Головне, не вихлюпують свій поганий настрій на тих, хто вам близький і дорогий.

♏️ Скорпіон

Загальний гороскоп для Скорпіонів на 25 вересня каже, що сьогодні варто придивитися до людей, з якими вас зводить доля, тому що випадковостей у житті не буває. Непорозуміння і дрібні проблеми можуть легко перерости в повномасштабні проблеми і турботи. Неоднозначні висловлювання не варто сприймати в штики.

♐️ Стрілець

Зодіак для Стрільців на 25 вересня говорить, що ваша присутність в суспільстві буде діяти на людей заспокійливо. До ваших слів прислухаються, тому поставтеся відповідально до порад, які даєте іншим. Друга половинка піднесе зворушливий сюрприз.

♑️ Козеріг

Гороскоп для Козерогів на 25 вересня стверджує, що сьогодні потрібно остерігатися занадто нав'язливих людей, яким немає підстави довіряти. Дотримуйтесь дистанцію з оточуючими і не приймайте все сказане на віру. Пийте більше води і перестаньте придумувати собі проблеми.

♒️ Водолій

Загальний гороскоп для Водоліїв на 25 вересня каже, що сьогодні з керівними особами не варто вступати в дискусії і тим більше качати права. Охолоньте і зрозумійте, що далеко не все в житті вам підвладне, в цьому і сенс. Ймовірно, зустрінете однодумця.

♓️ Риби

Астропрогноз для Риб на 25 вересня прогнозує, що сьогодні прогнозує, що сьогодні ви будете перебувати в піднесеному настрої. Зверніть увагу на своє здоров'я. Навіть якщо вам здається, що все налагодилося, не варто припиняти лікування передчасно.

Читайте АСН в Google News