Зеленський підписав Указ про санкції проти Ростелекома і ряду російських ЗМІ

23.08.2021, 15:00

Як повідомили на сайті Президента України, Володимир Зеленський підписав указ №378 / 2021 про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 20 серпня 2021 «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)".

Даним указом вводяться в дію санкцій проти компанії Ростелеком і ряду російських ЗМІ. Зокрема, санкціями передбачено блокування сайтів vedomosti.ru і mk.ru.

У списку російських ЗМІ також: "Новінфо", "ТРК-3", "Бізнес Ньюс медіа", "Фонд вивчення історичної перспективи", Асоціація благодійної допомоги "Взаємодопомога", "Наше завтра", "Лайт-принт", "Анна- ньюс "," Народні новини "," Версія ".

Проти них застосовується блокування активів, обмеження торгових операцій, запобігання виведенню капіталів за межі України, обмеження або припинення надання телекомунікаційних послуг і використання телекомунікаційних мереж загального користування, блокування інтернет-провайдерами доступу до вебресурса, в тому числі до їх Субдоменів.

Також санкції введені проти лідера так званого "ДНР" Дениса Пушилін Денис Володимирович, зокрема, блокування інтернет-провайдерами доступу до вебресурсів "Gt-news.info", "gorlovka-news.su", в тому числі до їх Субдоменів.

Читайте АСН в Google News