Євро 2020. Підсумки дев'ятого дня. Роналду не зміг врятувати команду

19.06.2021, 23:21

Завершився дев'ятий ігровий день чемпіонату Європи з футболу - 2020. 19 червня були проведені останні три матчі 2-го туру групового етапу континентальної першості.

У групі F збірна Угорщини зустрілася з національною командою Франції. Матч проходив на стадіоні «Пушкаш Арена» в Будапешті (Угорщина) і завершився внічию з рахунком 1: 1. У кінцівці першого тайму забив угорський захисник Аттіла Фіола, а на 66-й хвилині нападник французів Антуан Грізманн відновив паритет.

У групі F, крім угорців і французів, виступають національні команди Португалії та Німеччини. Зустріч цих команд проходила на «Альянц Арені» в Мюнхені (Німеччина) і завершилася перемогою німців з рахунком 4: 2. Рахунок відкрив капітан португальців Кріштіану Роналду. Потім на 35-й і 39-й хвилинах номінальні господарі забили автогол - їх авторами стали Рубен Діаш і Раффаеле Геррейро. У другому таймі перевага німців розвинули Кай Хаверц і Роберт Госенс. На 67-й хвилині португалець Діогу Жота забив останній гол у матчі.

Таким чином, лідер групи - Франція (4). Слідом розташувалися німці (3), потім - португальці (3). На останньому місці збірна Угорщини (1).

Також 19 червня відбувся матч в групі E Іспанія - Польща. Зустріч пройшла на стадіоні «Олімпіко де Севілья - Ла Картуха» і завершилася внічию - 1: 1. Голи забили нападники Альваро Мората і Роберт Левандовскі. У цій групі лідер - Швеція (4). Слідом ідуть Словаччина (3), Іспанія (2) і Польща (1).

Читайте АСН в Google News