Скабеева поповнила скарбничку фейків про "розіпнутих хлопчиків"

19.05.2021, 15:59

Російська пропагандистка ротом Ольга Скабеева спливла з інформаційному полі видавши черговий фейк про Україну. залишається незрозумілим одне - як вона примудряється нести абсолютну нісенітницю з олімпійським спокоєм.

За її словами виявляється, що Президент України Володимир Зеленський не просто вирішив провести парад секс-меншин на Донбасі, так і зробив це по прямій "команді" американців (хто б сумнівався, ред.), Та не просто американців. Як вивалила Скобеева - Зеленський отримав на це команду від самого Джо Байдена

Запис цього вкидання гуляє по мережі.

"На Донбас рушають колони українських гомосексуалістів", - таку заяву з абсолютно серйозним виразом обличчя зробила Скабеева в ефірі центрального каналу "Росія 1".

"Гей-паради вриваються на схід України і це не жарт ... Байден порадив провести на Донбасі гомосексуальна хід. Без агентства США з міжнародного розвитку подібна гей-атака, або гей-ініціатива на Донбасі була б неможлива. Тепер американці дали зелене світло. на Донбас рушають колони українських гомосексуалістів. Незрозумілим залишається один момент. Яким місцем вперед підуть всі ці ЛГБТ-активісти ", - заявила вона.

Читайте АСН в Google News